Companie


Cine suntem ?

Suntem o companie de sunetisti si tehnicieni specializati in domeniul audio-video si lumini. Oferim clientilor si partenerilor firmei servicii profesionale de inchiriere a echipamentelor pentru conferinte, prezentari ,targuri si expozitii sau diverse evenimente.

De ce ai nevoie de noi

Stim ca evenimentul pe care vreti sa-l organizati poate deveni un motiv de ingrijorare când apar listele de planuri si toate detaliile greu de luat în calcul. Daca va copleste gandul de a va ocupa singuri de un eveniment atât de complex, va stam alaturi pentru a va scoate din incurcatura prin serviciile oferite:

Sonorizari - O gama larga de echipamente si accesorii va stau la dispozitie . De la sonorizari pt spatii inchise cu preluari de 2-3 microfoane , pana la evenimente out-door complexe.

Videoproiectii - aplicatiile pornesc de la prezentari cu caracter restrans 30-50 de participanti pana la videoproiectii pe ecrane gigant pt prezentari in aer liber.
 

Cum te putem ajuta

Indiferent care ar fi evenimentul tau stim ca reusita acestuia depinde in mare masura de calitatea servicilor utilizate. De aceea noi iti oferim:

  • consultanta in alegerea echipamentelor cele mai potrivite
  • instalarea echipamentelor
  • asistenta tehnica in timpul desfasurarii evenimentelor
  • asigurarea echipamentelor de rezerva (back-up) in cazul evenimentelor de maxima importanta.