Care sunt necesitatile pentru sala in care va avea loc conferinta ?


  Asigura-te că încăperea are dimensiunea potrivită pentru publicul dvs , având în vedere faptul că echipamentele audio-video  pot ocupa  până la aproximativ 15% din surprafata existenta .
    Inaltimea salii afectează în mare măsură dimensiunea ecranului , la fel si numarul de participanti .
    Verifica sursele de energie disponibile în sala, și verifica dacă sursele de alimentare suplimentare temporare sunt disponibile . Există o taxă pentru utilizarea electrică ? Cat?
    Este posibil ca uneori sa ai consumuri suplimentare .Firma care se ocupa de suportul tehnic te va ajuta sa alegeti solutia corecta.
    Stalpi  și candelabrele  afectează vizibilitatea , ceea ce înseamnă fie mai puțini oameni pot fi poziționat optim în sala , sau fie este nevoie de mai multe ecrane care vor trebui sa fie plasate strategic .
    Forma camerei poate fi , de asemenea, un motiv de îngrijorare . Pătratul este forma cea mai favorabilă pentru a lucra cu în ceea ce privește poziționarea echipamentului audio-video .
    Unele camere au un control de la distanță pentru iluminat , sau un iluminat in diverse trepte de intensitate . 

    In cazul in care evenimentul tau necesita elemente de agatare , prindere la inaltime scenotehnica , scena  , este bine sa consulti un specialist pentru astfel de structuri..Puteti afla mai multe pe www.scenotehnica.ro .
    Uneori există deja anumite echipamente permanente în sala de ședință . Afla dacă există o taxă pentru a le  folosi . S-ar putea de asemenea să te intereseze dacă există acoperire internet în spatiul ales.
    Ține minte că suprafețe dure , cum ar fi sticla , pardoselile din beton și tavanele mari deschise , vor reflecta sunetul care poate duce la un feedback deranjant .Selecția echipamentelor  și plasarea sunt importante pentru a combate astfel de probleme .

    O alta considerenta importanta este gestionarea zgomotului din exterior . Drapajele si perdelele fonoabsorbante te vor ajuta in a evita zgomotul nedorit din exterior .    
    In cazul în care conferința este un  eveniment de mai multe zile , verifica dacă aveți acces la sala de pe o bază de 24 de ore.


Care sunt necesitatile pentru sala in care va avea loc conferinta ?

Cate microfoane imi trebuiesc ?

Alegerea microfoanelor pentru eveniment

Sa aleg sunetul existent in locatie sau sa inchiriez un sistem de sunet de la o firma de rental ?

Care este diferenta dintre videoproiectoare ?

Cand avem nevoie de lumini aditionale?